Siirry sisältöön

Koulutustoiminta

Helsingin Reserviupseeripiirin Koulutustoimikunta tuottaa omia koulutustapahtumia ja ylläpitää tiivistä yhteistyötä MPK:n Etelä-Suomen maanpuolustuspiirin kanssa. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa piirin monipuolisesta koulutustoiminnasta.

HRUP:n Koulutuspäivä

Kaipaatko erityisesti upseereille suunnattua koulutusta? HRUP:n koulutuspäivä (MPK:n kohdennettuna kurssina) järjestetään kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Koulutuspäivissä on sopiva yhdistelmä käytännön rasteja ja juuri upseereille suunnattuja taktisen tason koulutuksia.

Koulutettavat asiat soveltuvat kaikille reserviupseereille, sotilasarvoon ja koulutustasoon katsomatta. Sisältöä vaihdetaan, jotta voi osallistua toistamiseen.

Seuraava HRUP:n koulutuspäivä 4.5.

Lyhyesti:

MITÄ: Koulutuspäivä vain ja ainoastaan reserviupseereille, taktisella painopisteellä. Koulutettavat asiat soveltuvat kaikille reserviupseereille, sotilasarvoon ja koulutustasoon katsomatta. Sisältö eroaa aikaisemmista koulutuspäivistä, eli voi osallistua toistamiseen.
MISSÄ JA MILLOIN: Puolustusvoimien palvelukeskuksessa Tuusulassa la 4.5. klo 9-18.
MITÄ MAKSAA: Ilmainen ml. lounas (ja kevyt päivällinen saunojille).
VARUSTUS: Oma säähän ja saunaan sopiva varustus, sadevaatteita jaetaan tarvittaessa.
ILMOITTAUTUMINEN: Avautuu myöhemmin

HRUP-ESMPP reserviupseerien koulutuspolut

HRUP:n koulutustoimikunta on yhteistyössä MPK:n Etelä-Suomen maanpuolustuspiirin (ESMPP) kanssa luonut erityisesti reserviupseereille tarkoitettuja koulutuspolkuja. Koulutuspolut perustuvat Pääesikunnan hyväksymiin MPK:n valtakunnallisiin koulutusohjelmiin ja niihin on sisällytetty ESMPP:n tarjoamat sotilaallisia valmiuksia palvelevat kurssit.

MPK – valtakunnallinen koulutusorganisaatio

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK on maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja. MPK tuottaa sotilaallisia valmiuksia palvelevaa koulutusta sekä kouluttaa selviytymään paremmin arjen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. MPK on puolustusvoimien strateginen kumppani, joka tekee yhteistyötä kokonaisturvallisuusalan viranomaisten ja järjestöjen kanssa.

Käy etsimässä itsellesi sopivia kursseja MPK:n koulutuskalenterista – koulutuspolkuja hyödyntäen!

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n kurssitarjonta löytyy yhdistyksen koulutuskalenterista osoitteessa https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri

Helsingin Reserviupseeripiirin koulutustoimikuntaan saa yhteyden sähköpostitse: koulutus @ hrup.fi