Siirry sisältöön
IHRU_Padasjoki_nuoret

Nuorten toiminta

Helsingin Reserviupseeripiirin yhdistyksissä on lähes 1000 alle 30-vuotiasta jäsentä. Nuorten reserviupseerien toimikunnan tehtävänä on kehittää ja ylläpitää nuorten toimintaa piirissä ja sen yhdistyksissä.

Toimikunta kokoaa yhteen kaikkien piirin kerhojen nuoret jäsenet, innostaa nuoria jäseniä mukaan toimintaan ja tukee jäsenkerhoja ja niiden nuorisoupseereja.

Toimikunta myös vastaa toimintansa jatkuvuudesta etsimällä toimikuntaan jatkuvasti uusia aktiivisia jäseniä. Toimikunta järjestää kotiutuville reserviupseereille tutustumisammunnat, nuorille suunnattuja ampumailtoja yhteistyössä ampumatoimikunnan kanssa, sekä osallistuu piirin koulutuspäivien järjestelyihin yhteistyössä koulutustoimikunnan kanssa.

Toimikunta informoi nuoria jäseniä suoraan tapahtumistaan, liittymällä jäseneksi reserviupseerikerhoon, pääset mukaan toimintaan. Lisätietoa liittymisestä löydät alempaa.

Tule mukaan toimintaan!

Miten pääsen mukaan? – Liity kerhoon!

Tuliko RUK suoritettua varusmiespalveluksessa? Hienoa! Mukaan toimintaan pääset helposti ja nopeasti liittymällä jonkun Helsingin Reserviupseeripiirin alue- tai aselajikerhon jäseneksi.

Tarvitsetko apua kerhoon liittymisessä tai onko mielessäsi ehdotus tai kysymys? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen: nuoret @ hrup.fi.

Reserviläistoimintaa muualla internetissä

Seuraavat kanavat eivät ole nuorten toimikunnan ylläpitämiä, mutta niitä seuraamalla saat hyödyllistä tietoa omaan reserviläisuraasi ja kokonaispuolustukseen liittyen.

Helsingin Reserviupseeripiiri
HSRK – Helsingfors Svenska Reservofficersklubb r.f.
Töölön Reserviupseerit
Tykistö.fi
Suomen Reserviupseeriliitto ry
MPK Etelä-Suomi

Nuorten reserviupseerien toimikunta

Toimikunnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta nuoret @ hrup.fi ja erityisesti nuoria rohkaistaan olemaan yhteydessä toimikuntaan sekä oman kerhonsa vastuuhenkilöihin nuorten toiminnan kehittämiseksi!