Reserviläisjärjestöön liittyminen onnistuu helposti nettilomakkeen täyttämällä:

Nuorten toiminta

Helsingin Reserviupseeripiirin yhdistyksissä on lähes 1000 alle 30-vuotiasta jäsentä. Nuorten reserviupseerien toimikunnan tehtävänä on kehittää ja ylläpitää nuorten toimintaa piirissä ja sen yhdistyksissä.

Toimikunta kokoaa yhteen kaikkien piirin kerhojen nuoret jäsenet, innostaa nuoria jäseniä mukaan toimintaan ja tukee jäsenkerhoja ja niiden nuorisoupseereja.

Toimikunta myös vastaa toimintansa jatkuvuudesta etsimällä toimikuntaan jatkuvasti uusia aktiivisia jäseniä. Toimikunta järjestää kotiutuville reserviupseereille tutustumisammunnat, nuorille suunnattuja ampumailtoja yhteistyössä ampumatoimikunnan kanssa, sekä osallistuu piirin koulutuspäivien järjestelyihin yhteistyössä koulutustoimikunnan kanssa.

Toimikunta informoi nuoria jäseniä suoraan tapahtumistaan, liittymällä jäseneksi reserviupseerikerhoon, pääset mukaan toimintaan. Lisätietoa liittymisestä löydät alempaa.

Tule sinäkin mukaan toimintaan!

Miten pääsen mukaan? – Liity kerhoon!

Tuliko RUK suoritettua varusmiespalveluksessa? Hienoa! Mukaan toimintaan pääset helposti ja nopeasti liittymällä jonkun Helsingin Reserviupseeripiirin alue- tai aselajikerhon jäseneksi.

Useat kerhojen tapahtumista ovat avoimia myös muiden kerhojen jäsenille. Katso tarkemmat ohjeet kerhoon liittymisestä piirin sivuilta osoitteesta http://www.hrup.fi/jaseneksi.

Tarvitsetko apua kerhoon liittymisessä tai onko mielessäsi ehdotus tai kysymys? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen nuoret @ hrup.fi.

Toimikunta sosiaalisessa mediassa

Toimikunta ylläpitää muutamia sosiaalisen median kanavia. Ota kanavat seurantaan ja tiedät ensimmäisenä tulevista tapahtumistamme!

Nuorten upseerien Instagram-tili
Nuorten upseerien Facebook-ryhmä

Reserviläistoimintaa muualla internetissä

Seuraavat kanavat eivät ole nuorten toimikunnan ylläpitämiä, mutta niitä seuraamalla saat hyödyllistä tietoa omaan reserviläisuraasi ja kokonaispuolustukseen liittyen.

Helsingin Reserviupseeripiiri
HSRK – Helsingfors Svenska Reservofficersklubb r.f.
Töölön Reserviupseerit
Tykistö.fi
Suomen Reserviupseeriliitto ry
MPK Etelä-Suomi

Nuorten reserviupseerien toimikunta

Toimikunnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta nuoret @ hrup.fi ja erityisesti nuoria rohkaistaan olemaan yhteydessä toimikuntaan sekä oman kerhonsa vastuuhenkilöihin nuorten toiminnan kehittämiseksi!