Tervetuloa mukaan reserviupseeritoimintaan

 
Kiitos mielenkiinnostasi reserviupseeritoimintaa kohtaan. Olet oikealla polulla!

Olemme koonneet tälle sivulle lisätietoja ja linkkejä Uudenmaan aluetoimiston (UUDALTSTO) ja Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) sinulle lähettämän kirjeeseen liittyen.

Informaatiotilaisuus

Uudenmaan aluetoimisto ja Helsingin Reserviupseeripiiri ry kutsuvat sinut informaatiotilaisuuteen, jossa eturivin asiantuntijat alustavat ajankohtaisista aiheista. Olethan jo ilmoittautunut?

Tilaisuuden ohjelma ja lisätietoja

Ampumatoiminta

Ampumataito on reserviläisen tärkein perustaito. Useimmat reservijärjestöt ovat myös lain tarkoittamia ampumaseuroja, joiden puitteissa pääset harjoittamaan ampumataitoasi. Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) ampuvavuorot Santahaminassa järjestetään yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) Etelä-Suomen Maanpuolustuspiirin kanssa. Alkuun pääset myös lainakalustolla.

HRUP:n ampumatoiminta
MPK:n ase- ja ampumakoulutus sekä Koulutuskalenteri (hakukriteerit: Etelä-Suomi/Ammunta)

Koulutustarjonta

Kiinnostavatko reserviläisjohtajan taidot tai varautumistehtävät siviiliorganisaatioissa? Koulutuksesta ja kursseista sekä uusista Rsererviupseerin koulutuspoluista saat lisätietoa HRUP:n sivuilta:
HRUP:n koulutustoiminta

Käytettävissäsi on myös MPK:n laajaa koulutustarjonta:
Koulutuskalenteri (hakukriteeri: Etelä-Suomi)

Varautuminen

Helsingin Reserviupseeripiiri on mukana kehittämässä vastuullisille reserviläisille uusia tehtäviä siviilivarautumisen parista. Tavoitteena on kouluttaa jäsenistöä varautumisessa ja tarjota puolustusvoimien tehtävistä vapautuvaa reserviä väestön suojaamiseen häiriötilanteissa ja mahdollisen kriisin aikana.

Järjestämme seuraavan varautumisaiheisen tutustumis- ja koulutuspäivän Roihupellon yhteiskalliosuojassa 17.9.2022. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet

Helsingin Reservin Sanomat

Lue paikallista, monipuolista tiedotusta Helsingin Reservin Sanomista. Lehti ilmestyy paperilehtenä neljä kertaa vuodessa ja verkkoversiona kuusi kertaa vuodessa:

Paperilehden näköisversiot  

Helsingin Reservin Sanomat verkkolehti

Tule mukaan toimintaan!

Liity reserviupseeriyhdistyksen jäseneksi ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi yhdistykseen tai täyttämällä Reserviupseeriliiton sivuilla oleva sähköinen liittymiskaavake:
Jäsenhakemus

HRUP on laatinut sinulle sopivan yhdistyksen ”valintakoneen”, jonka tarkoitus on näyttää, mitkä yhdistykset tarjoavat juuri sinua kiinnostavia asioita:
Kerhokone

 
Tervetuloa mukaan!
 

Helsingin Reserviupseeripiiri ry
Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki
www.hrup.fi

Yhteystiedot