Länsi-Vantaan Reserviupseerit r.y.

Toimintamme ydin on ylläpitää ja kohottaa maanpuolustustahtoa sekä toimia jäsenten välisenä yhdyssiteenä. Yhdistyksen toiminta painottuu Länsi-Vantaan alueelle, mutta jäseneksi ovat tervetulleita kaikki reservin upseerit asuinpaikasta riippumatta.

Länsi-Vantaan Reserviupseerit ovat toimineet alueella jo vuodesta 1972. Kerhon toiminta pähkinänkuoressa:

Ammunta
Toimii ampumaseurana, joista ammuntaa tapahtuu Tikkurilan, Töölöntorin, Padasjoen, Hälvälän, SIpoon ja Lopen ampumaradoilla. Yhdistyksellä on vakio vuorot Tikkurilassa ja Töölöntorilla (pistooliammuntaa). Em. muilla ampumaradoilla voidaan harjoituttaa tarkka-ammuntaa, skeet/trap/compak/sportin, toiminnallista ammuntaa.

LVRU:lla on yhdistyksen sisäinen ampumakilpailu LVRU-CUP, jossa voi koko vuoden ajan parantaa tulosta. CUP huipentuu Padasjoen ampumaleiriin, jota tarkastellaan ampumamestaruuskilpailuna (paras tulos jää voimaan).

Perinnetoiminta ja yhteistyö
Yhdistys vaalii yhteistyötä, jota varten Vantaalla on perustettu yhteistyötoimikunta (YTT), missä veteraaniperinnettä vaalitaan. LVRU osallistuu kaatuneiden muistopäivällä, itsenäisyyspäivänä seppeleenlaskuihin sankarihaudoilla. YTT:ssä muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa järjestään itsenäisyyspäivänä Vantaan Maanpuolustusjuhla (noin 500 vierasta on osallistunut aikaisempina vuosina)

Koulutus ja liikunta
Yhdistys mainostaa eritoten reservinupseereille suunnattuja koulutuksia, jotta jäsenistö kehittyisi reservissä ja pääsisi vaativampiin SA-sijoituksiin. Samalla yhdistyksellä on lenkkisauna tapahtuma yhdistyksen omistamalla rakennuksella.

Padasjoen ampumaleireille yhdistys pyrkii järjestämään koulutustilaisuuksia rastikoulutuksina.

Toimikunnat
Yhdistyksellä on erilaista toimikunta toimintaa mihin jäsenistö voi osallistua ja olla kehittämässä yhdistyksen toimintaa. Toimikuntia on seuraavanlaisia:
majatoimikunta, juhlatoimikunta, ampumatoimikunta.

Majatoimikunta: tarkastelee Toimintakeskusta siitä näkökulmasta, kuinka rakennuksesta saamme viihtyisämmän.
Juhlatoimikunta: järjestää vuosijuhlat ja pikkujoulut
Ampumatoimikunta: Järjestää Padasjoen ampumaleirit keväisin ja syksyisin
YTT: järjestää itsenäisyyspäivä juhlan ja tiedottaa muita maanpuolustusjärjestöjä tapahtumista

Puheenjohtaja: Miika Koistinen, lvrury @ gmail.com

Kotisivu

Takaisin edelliselle sivulle