Kenttätykistökerho ry

Kenttätykistökerho on maamme vanhin ja ainoa tykistön reserviupseerikerho. Jäsenmäärä on noin 160. Kerho on toimintaperiaatteiltaan valtakunnallinen, vaikka kuuluu Suomen Reserviupseeriliiton rakenteissa Helsingin Reserviupseeripiirin alle. Perustamisestaan (1951) lähtien kerho on keskittynyt reservinupseeriston sotilasammattitaidon kehittämiseen ja tykkimieshengen vaalimiseen.

Kenttätykistökerho järjestää jäsenilleen monipuolista toimintaa. Toiminta-alueissamme haluamme huomioida niin nuoret kuin kokeneemmatkin tykistöupseerit. Aselajiosaamisen kehittäminen tapahtuu pääasiassa MPK:n epäsuoran tulen kursseilla, joiden kouluttajina ja kurssinjohtajina toimii useita kerhon jäseniä. Pistooli- ja kivääriammuntatapahtumia järjestetään säännöllisesti, joissa tarjoamme laina-aseet ja patruunat. Vuosittain järjestetään keskustelutilaisuuksia jäsenille ja tykistöaiheisia esitelmiä tai tutustumisretkiä tykistöllisiin kohteisiin. Toivomme tavoittavamme koko jäsenkentän henkilöt tulemaan mukaan hallitukseen tai toiminnan kehittämiseen. Oivallinen tutustumistapahtuma toimintaan on vuotuinen Tykkimiesten toimintapäivä.

Kerhomme toivottaa tervetulleeksi jäseneksi kaikki kenttätykistöön tai kranaatinheittimistöön koulutetut upseerit sekä muut tykistön ystävät. Ole meihin yhteydessä, mikäli haluat lisätietoja.

Puheenjohtaja: Pekka Sillanpää, pekka.sillanpaa @ hrup.fi, 050 332 1991

Kotisivu

Takaisin edelliselle sivulle