Helsingin Reservinupseerien Jääkärikerho ry

Helsingin Reservinupseerien Jääkärikerho on jalkaväen reserviupseerien aselajiyhdistys. Yhdistys on osa Suomen Reserviupseeriliittoa ja Helsingin Reserviupseeripiiriä. Yhdistys on perustettu jo vuonna 1951 ja sen jäsenmäärä on noin sataviisikymmentä.

Jääkärikerhon toimintamuotoja ovat ampumatoiminta, kerhoillat, tutustumiskäynnit ja retket, esitelmät ja kokoukset. Osallistumme myös Kaartin jääkärirykmentin ja Uudenmaan jääkäripataljoonan kotiuttamis- ja muihin tilaisuuksiin. Jääkärikerhon keskeisimmät toimintamuodot:
– Joka kuukauden ensimmäisen tiistain saunailta, joka on tärkeää Jääkärikerhon toiminnassa. Illassa tapaamme ja vietämme yhteistä aikaa saunoen ja keskustellen. Joulukuussa saunailtaa vietetään tavanomaista juhlallisemmin kalaillallisen merkeissä.
– Pistooliammunnan harjoitustoimintaa kuukausittain ja osallistuen muiden harjoitus- ja kilpailutilaisuuksiin.
– Reserviupseeritoimintaa tukevia tutustumiskäyntejä ja retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin, yhteistyössä muiden kerhojen kanssa.
– Yhteistoimintaa Uudenmaan Jääkäripataljoonan kanssa, osallistumalla UUDJP:n kotiuttamistilaisuuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Jääkärikerho palkitsee kunkin kotiuttamiserän ansioituneimman upseerikokelaan.
– Esitelmäpitoisia kerhoiltoja kahdesti vuodessa yhdessä HRUP:n Pioneeriosaston kanssa.

Puheenjohtaja: Pasi Rintamaa, pasi.rintamaa @ posti.com

Kotisivu

Takaisin edelliselle sivulle