Reserviläisjärjestöön liittyminen onnistuu helposti nettilomakkeen täyttämällä:

Nuorten toiminta

 

Helsingin Reserviupseeripiirin yhdistyksissä on lähes 1000 alle 30-vuotiasta jäsentä. Nuorten reserviupseerien toimikunnan tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää nuorten toimintaa piirissä ja sen yhdistyksissä.

Toimikunnan tavoitteena on edistää nuorten välistä vuoropuhelua yli yhdistysrajojen sekä tehostaa nuorille suunnattua tiedonvälitystä.

Olen reservin upseeri, miten pääsen mukaan toimintaan?

Mukaan toimintaan pääset liittymällä jonkun Helsingin Reserviupseeripiirin aluekerhon tai aselajikerhon jäseneksi. Useat kerhojen tapahtumista ovat avoimia myös muiden kerhojen jäsenille. Voit myös olla yhteydessä piirin toimistoon, josta saat lisätietoa piiristä ja sen kerhojen toiminnasta. Vaihtoehtoisesti voit jättää yhteydenottopyynnön niin sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. Katso tarkemmat ohjeet piirin sivuilta osoitteesta http://www.hrup.fi/jaseneksi.

Nuorten reserviupseerien toimikunta 2019

 

 

Toimikunnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jarjesto[ät]hrup.fi ja erityisesti nuoria rohkaistaan olemaan yhteydessä toimikuntaan sekä oman kerhonsa vastuuhenkilöihin nuorten toiminnan kehittämiseksi!

Toimikunnan kokoonpano 2019:

Axi Holmström (PJ)
Miika Koistinen (VPJ)
Tuomas Huokuna
Karoliina Pousi
Tuomas Hauvala
Lasse Mäki
Mikko Haikonen
Miro Säkkinen
Jack Tarvajärvi
Marko Voutilainen
Ville Arekallio
Emmi Aivola
Ossi Ikonen (siht)