Reserviläisjärjestöön liittyminen onnistuu helposti nettilomakkeen täyttämällä:

Sotilasliikunta

 

Yleistä

 

Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin yhteinen kenttäkelpoisuustoimikunta järjestää reserviläisten kuntoa ja kenttäkelpoisuutta ylläpitäviä ja kehittäviä tapahtumia pääkaupunkiseudulla. Piirin ja sen kerhojen joukkueet osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisiin sotilastaitokilpailuihin. Kenttäkelpoisuustoimikunnan tavoittaa osoitteesta liikunta ät hrup.fi.

Tapahtumat

 

Viikottaisia tapahtumia ovat maanantaimarssit, sählyvuorot ja nitrojumpat.

 

Maanantaimarssit marssitaan maanantaisin Pirkkolassa. Noin 7-8 km lenkki. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmestyt vain paikalle. Paikka: Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikka Pirkkolantien varressa. Lähtökynnys ylitetään klo 17.30. Haasta yksi tai useampi kaverisi liikkumaan! Lisätiedot Juha Matikainen, juha21matikainen ät gmail.com.

 

Pohjois-Haagan Yhteiskoululla pelataan sählyä joka sunnuntai kello 19.00–20.00. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita! Pelaajien ikähaarukka on ollut n.25–50v välillä.

Ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com -sivuston kautta. Uudet pelaajat: Kirjoita joukkueen nimeksi  ”Stadin ressujen salibandy” ja salasanaksi ”Ressusalibandy”. Näin pääset kirjautumaan sivustolle ja ilmoittautumaan tapahtumaan. Peleihin mukaan tarvitset oman mailan ja urheilutossut. Lisätietoja tarvittaessa: jyri.vilamo ät gmail.com.

Nitrojumpat pidetään perjantaisin klo 18-19:30 Töölöntorinkatu 2:ssa. Paikalla on pukuhuone ja suihku. Lisätiedot Seppo Kulonen, 0400 387 547.

 

Helsingin piirit kokoavat vuosittain omia joukkueitaan Jukolan Viestiin.

 

Yhteystiedot:

sihteeri Ossi Ikonen, ossi.ikonen@hrup.fi, 045 862 4648