Pistooliammunnan peruskurssi

05.10.2019
Töölö

Helsingin reservipiirien kenttäkelpoisuustoimikunta järjestää pistooliammunnan peruskurssin Töölössä 5.10. Kurssi on avoin Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin jäsenyhdistysten jäsenille.

Kurssi toteutetaan noin kahden tunnin mittaisissa vuoroissa, jotka alkavat kello 9, 10:30 ja 12. Vuorot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi soveltuu erityisesti aloittelijoille. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille sellaiset valmiudet, joiden turvin on hyvä myöhemmin jatkaa harrastusta oman kerhon tai yhdistyksen ampumavuoroilla.

Hinta 20 e / osallistuja laskutetaan ennen kurssia. Maksu sisältää kurssilla tarvittavat tarvikkeet ja kahvin. Kurssille osallistumisesta saa todistuksen. Kurssilla on rajoitettu määrä paikkoja, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset: toimisto@hrup.fi

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, jäsenyhdistys, puhelinnumero, sähköpostiosoite, aiempi ampumakokemus sekä toive, mihin vuoroon haluaa.